Γρήγορη Αγορά

ψώνισε χωρίς εγγραφή

 

Επιστροφές Προϊόντων

εντός 14 ημερών

 

Αντικαταβολή Παραγγελιών

πληρωμή στην παράδοση

 
 

Επιστροφές & Αλλαγές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγω για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.


Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης η το τιμολόγιο.


Επιστροφές προϊόντων με φθορά στη συσκευασία δεν γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση που έχει αλλοιωθεί η συσκευασία μετά από τυπικό έλεγχο του προϊόντος από το αρμόδιο τμήμα και δεν είναι άρτιο προς πώληση, τότε δεν ισχύει σε κάθε περίπτωση η επιστροφή χρημάτων.


Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελία σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).


Παρακαλούμε φροντίστε την άψογη επιστροφή των προϊόντων, όπως άψογα σας τα αποστέλουμε και εμείς. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο: sales@computer-center.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας με το τμήμα πωλήσεων στο 210 9959 143Η αποστολή των προϊόντων σας πραγματοποιείται στην έδρα της εταιρίας μας με ΕΛΤΑ γράφοντας (COMPUTER CENTER, Γριζάνο - Τρικάλων Λυκούργου 10, Τ.Κ. 42031, Τηλ. 24330 51537).


Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί  η  επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Το ποσό που θα επιστρέφεται θα είναι η τιμή του προϊόντος, δηλαδή ο αγοραστής θα επιβαρύνεται και τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας προς αυτόν και τα έξοδα επιστροφής προς στην εταιρία.


Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος.

 
Φόρτωση ...

Ενημερωτικά δελτία

Έλα στην παρέας μας