Γρήγορη Αγορά

ψώνισε χωρίς εγγραφή

 

Επιστροφές Προϊόντων

εντός 14 ημερών

 

Αντικαταβολή Παραγγελιών

πληρωμή στην παράδοση

 
 

Αποστολή & Παράδοση

Η Computer-center.gr σας παρεχει τη δυνατότητα παραλαβής παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος). Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.


Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.


Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνετε με ΕΛΤΑ. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για την Ελληνική αγορά και παραγγελίες μέχρι 500 ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση οι παραγγελίες θα διαγράφονται εντός 10 ημερών.


Για βαριά και ογκώδη αντικείμενα προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρία. Με αυτό το τρόπο αποστολής δεν γίνετε δεκτή η πληρωμή μέσω αντικαταβολής.


Η αποστολή χρεώνεται σύμφωνα με τον ΕΛΤΑ βάσει του βάρους του δέματος και έχει ώς εξής:


Από 0 - 3 kg:                                 5.00

Από 3 kg και άνω για κάθε κιλό:   1.50

Αντικαταβολή:                               4.00


Οι χρεώσεις για δυσπρόσιτες περιοχές είναι ίδιες με τις παραπάνω χρεώσεις με μια επιπρόσθετη χρέωση 10. Όλες οι ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.


Η Computer-center.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας.

 
Φόρτωση ...

Ενημερωτικά δελτία

Έλα στην παρέας μας