Γρήγορη Αγορά

ψώνισε χωρίς εγγραφή

 

Επιστροφές Προϊόντων

εντός 14 ημερών

 

Αντικαταβολή Παραγγελιών

πληρωμή στην παράδοση

 
 

Έρχεται νέο Apple iMac με οθόνη 4K την επόμενη εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: Μαρ 29, 2024


Η Apple φέρεται έτοιμη, μετά την παρουσίαση των νέων συσκευών iPhone, να λανσάρει ένα νέο υπολογιστή Mac με οθόνη 21,5 ιντσών και ανάλυση 4K.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 9to5Mac, η οποία υποστηρίζει ότι έχει αξιόπιστες πληροφορίες προερχόμενες από πολλαπλές πηγές, ο νέος υπολογιστής της Apple αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο νέος 4K iMac εξωτερικά θα είναι πανομοιότυπος με τις υπόλοιπες «συμβατικές» εκδόσεις, ωστόσο θα διαθέτει ανάλυση οθόνης 4096 x 2304 pixels και σαφώς ικανότερη κάρτα γραφικών. Τα νέα συστήματα θα διαθέτουν επίσης το νέο λειτουργικό σύστημα El Capitan.

Ενδέχεται η ανάλυση της οθόνης και τα γραφικά να είναι τα μόνα νέα στοιχεία των νέων iMac αφού οι φήμες θέλουν την Apple να διατηρεί τους ήδη υπάρχοντες επεξεργαστές Core i5 στα συστήματά της, χωρίς να κάνει τη μετάβαση στη νέα οικογένεια Skylake της Intel.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο, όταν είχε δοθεί μία πρόγευση του λειτουργικού συστήματος OS X El Capitan, υπήρξαν υπαινιγμοί για την πρόθεση λανσαρίσματος οθονών 4K στη σειρά iMac. Ήδη το μοντέλο των 27 ιντσών διατίθεται και με ανάλυση 5K.

Παράλληλα με το νέο iMac η Apple φέρεται να σχεδιάζει το λανσάρισμα ενός νέου Magic Mouse 2 με ενσωματωμένη την τεχνολογία Force Touch και ενός νέου Bluetooth Keyboard με βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας.

Πηγή: http://www.pestaola.gr/

Φόρτωση ...

Ενημερωτικά δελτία

Έλα στην παρέας μας