Γρήγορη Αγορά

ψώνισε χωρίς εγγραφή

 

Επιστροφές Προϊόντων

εντός 14 ημερών

 

Αντικαταβολή Παραγγελιών

πληρωμή στην παράδοση

 
 

Η Ηuawei ενδιαφέρεται να μπει στην αγορά υπολογιστών

Δημοσιεύτηκε: Μαρ 28, 2024


Η Ηuawei είναι η τρίτη κατασκευάστρια κινητών παγκοσμίως, αλλά φαίνεται πως έχει βλέψεις επέκτασης και σε άλλες αγορές. 

Μπορεί οι οιωνοί που έρχονται από την χώρα των PC να μην είναι θετικοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον εκεί, ειδικά εάν λάβει κανείς υπόψη του την άνθηση που γνωρίζουν οι υβριδικές συσκευές που συνδυάζουν το laptop με το tablet. H Huawei έχει κατασκευάσει αρκετά μοντέλα tablets, ενώ διατηρεί συνεργασίες με επιχειρήσεις στο κομμάτι των δικτυακών λύσεων για τις ανάγκες τους.

Τώρα, η κινέζικη εταιρεία φέρεται να ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της και ως κατασκευαστής υπολογιστών για τον ιδιώτη καταναλωτή, με το όνομα MateBook να χαρακτηρίζει τη σχετική φημολογία στο Διαδίκτυο. Από αυτό φαίνεται ότι θα ασχοληθεί με το κομμάτι των φορητών υπολογιστών και όχι των desktops, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ως λογικό πρώτο βήμα, μιας και οι επιτραπέζιοι υπολογιστές δεν γνωρίζουν ακριβώς τις καλύτερες τους ημέρες εμπορικά.

Σύμφωνα με το GSM Arena, η Huawei αναμένεται να προτιμήσει τη μορφή του 2 σε 1 για το μοντέλο που φέρεται να ετοιμάζει ως εισαγωγικό στην κατηγορία των υπολογιστών, ενώ δεν αποκλείεται να δοκιμάσει να ανταγωνιστεί το Microsoft Surface, παρουσιάζοντας μία premium πρόταση.

Πηγή: http://www.pestaola.gr/

Φόρτωση ...

Ενημερωτικά δελτία

Έλα στην παρέας μας