Γρήγορη Αγορά

ψώνισε χωρίς εγγραφή

 

Επιστροφές Προϊόντων

εντός 14 ημερών

 

Αντικαταβολή Παραγγελιών

πληρωμή στην παράδοση

 
 

Η νέα οικογένεια φορητών υπολογιστών της Hewlett Packard

Δημοσιεύτηκε: Μαρ 29, 2024


H HP παρουσίασε τη νέα γκάμα φορητών υπολογιστών και συσκευών 2 σε 1, με το HP Spectre X2 να είναι το αδιαμφισβήτητο highlight της νέας σειράς.

Μπορεί το HP Envy All In One να εντυπωσίασε με την κυρτή οθόνη 34 ιντσών, αλλά τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας μπορούν να ανταποκριθούν με άνεση σε ποικίλες ανάγκες. Ξεκινώντας με το HP Spectre x2, έχουμε μια συσκευή που έρχεται να ανταγωνιστεί το Mirosoft Surface Pro 4, με αποσπώμενη οθόνη ανάλυσης Full HD, επεξεργαστές Intel Core M τελευταίας γενιάς, μνήμη RAM που μπορεί να φτάσει έως και τα 8 GB.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι τεχνολογίας SSD και μπορεί να φτάσει έως και τα 512 GB. Έχει ηχεία Bang & Olufsen, θύρα USB Type C και Intel Real Sense 3D camera. Στο μοντέλο αυτό υπάρχει και ειδικό stylus για το χειρισμό του.

Η HP παρουσίασε και το επετειακό μοντέλο Spectre x360, το οποίο έχει οθόνη διαγωνίου 13,3 ιντσών, με ανάλυση 2560×1440 pixels, ειδική βάση σύνδεσης με το πληκτρολόγιο που επιτρέπει στην οθόνη να περιστραφεί κατά 360 μοίρες. Οι επεξεργαστές είναι Intel Skylake, η μνήμη RAM φτάνει τα 8 GB, ενώ η HP υπόσχεται μπαταρία αυτονομίας 12,5 ωρών.

Μαζί η HP ανακοίνωσε και τα Envy notebooks, τα οποία είναι τα λεπτότερα που έχει κατασκευάσει η εταιρεία, με οθόνη 13,3 ιντσών σε ανάλυση QHD, με αυτονομία μπαταρίας 10 ώρες, με επεξεργαστές Intel Core i5 6ης γενιάς, μνήμη RAM που φτάνει στα 8 GB, με αποθηκευτικό χώρο SSD που φτάνει έως τα 128 GB. Το πληκτρολόγιο είναι φωτιζόμενο και η τιμή του είναι στα 899 δολάρια στις ΗΠΑ.

Πηγή: http://www.pestaola.gr/

Φόρτωση ...

Ενημερωτικά δελτία

Έλα στην παρέας μας