Γρήγορη Αγορά

ψώνισε χωρίς εγγραφή

 

Επιστροφές Προϊόντων

εντός 14 ημερών

 

Αντικαταβολή Παραγγελιών

πληρωμή στην παράδοση

 
 

Οι προβλέψεις της Microsoft για την τεχνολογία το 2016

Δημοσιεύτηκε: Απρ 19, 2024


Η Microsoft προσπαθεί να σκιαγραφήσει το κοντινό μας μέλλον μέσα από μία σειρά προβλέψεων για το πώς θα είναι ο κόσμος αύριο. 

Το στοιχείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον στις προβλέψεις της Microsoft είναι ότι οι ψηφιακοί μας βοηθοί, όπως είναι η Cortana, η Siri και άλλες εφαρμογές αναμένεται να αναλάβουν την πρώτη επαφή και τις αρχικές κουβέντες σε μία online γνωριμία μας με κάποιο άλλο πρόσωπο. Το πεδίο των online συζητήσεων αναμένεται να είναι τεχνολογικά διαμεσολαβημένο με απώτερο σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας και παράλληλα την διατήρηση της επαφής με τους γνωστούς και τους φίλους μας.

Αυξημένος αναμένεται να είναι ο ρόλος των ψηφιακών βοηθών σε μια σειρά από δραστηριότητες, από την ήδη ευρέως διαδεδομένη χρήση μίας εφαρμογής που μας κινητοποιεί για να γυμναστούμε περισσότερο, μέχρι και την ανάληψη ρόλου γραμματειακής υποστήριξης από το κατάλληλο λογισμικό που θα υπενθυμίζει όλες τις υποχρεώσεις μας.

Ένα άλλο στοιχείο στις προβλέψεις της Microsoft που αξίζει να τονίσει κανείς είναι το γεγονός ότι σημειώνεται πως η αλληλεπίδραση με τις συσκευές του κοντινού μέλλοντος εκτιμάται ότι θα γίνεται ολοένα και περισσότερο με τη χρήση Stylus και συσκευών εισόδου που θα θυμίζουν το παραδοσιακό στυλό. Ήδη με τις φορητές συσκευές της η Microsoft απέδειξε ότι πρεσβεύει αυτή την ιδέα.

Πηγή: http://www.pestaola.gr/

Φόρτωση ...

Ενημερωτικά δελτία

Έλα στην παρέας μας