Γρήγορη Αγορά

ψώνισε χωρίς εγγραφή

 

Επιστροφές Προϊόντων

εντός 14 ημερών

 

Αντικαταβολή Παραγγελιών

πληρωμή στην παράδοση

 
 

To νέο Google MVNO Concept έχει πολλές φιλοδοξίες

Δημοσιεύτηκε: Μαρ 29, 2024


To Google MVNO Concept φιλοδοξεί να κάνει την Google να μπει στον χώρο της προσφοράς υπηρεσιών διακίνησης δεδομένων με προσιτό χαρακτήρα, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι πρόσφατες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη διαβεβαίωση από την Google, μιλούν ότι το Google MVNO project απευθύνεται περισσότερο στα tablets και όχι στα smartphones, με σκοπό να προσφέρεται σε ταμπλέτες η δυνατότητα να έχουν ένα πακέτο δεδομένων, προκειμένου να συνδέονται στον Παγκόσμιο Ιστό. Η λογική πίσω από κάτι τέτοιο έχει να κάνει με την προσφορά του πακέτου δεδομένων από την Google σε συνεργασία με ένα πάροχο.

Υπάρχουν σκέψεις αυτή η υπηρεσία να είναι δωρεάν, ή ακόμα και να γίνεται η χρέωση ανάλογα με την χρήση, ως ένα πρόσθετο πρόγραμμα που θα μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα δεδομένο πρόγραμμα συμβολαίου κάποιου παρόχου. Η Google εκτιμάται ότι ενδιαφέρεται να μπει στην αγορά διακίνησης δεδομένων και όχι στις τηλεφωνικές υπηρεσίες, ερχόμενη σε ανταγωνισμό με τους παρόχους ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

H Google ονομάζει το MVNO Concept της ως Project Nova, για το οποίο είναι σίγουρο ότι θα ακούσουμε περισσότερα στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, επομένως μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή: http://www.pestaola.gr/

Φόρτωση ...

Ενημερωτικά δελτία

Έλα στην παρέας μας