Γρήγορη Αγορά

ψώνισε χωρίς εγγραφή

 

Επιστροφές Προϊόντων

εντός 14 ημερών

 

Αντικαταβολή Παραγγελιών

πληρωμή στην παράδοση

 
 

Τον Δεκέμβριο οι αναβαθμίσεις συσκευών σε Windows 10 Mobile

Δημοσιεύτηκε: Απρ 20, 2024


Το λειτουργικό Windows 10 Mobile θα κάνει επίσημα την εμφάνισή του σε συνδυασμό με τις συσκευές Lumia 950 και Lumia 950 XL που θα είναι διαθέσιμες από τον Νοέμβριο.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες Windows Phone συσκευές, φαίνεται ότι η απάντηση είναι ότι θα αναβαθμιστούν από τον Δεκέμβριο και έπειτα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Microsoft, ο οποίος απάντησε σε ένα σχόλιο στη σελίδα των συσκευών Lumia στο Facebook, το λανσάρισμα του νέου λειτουργικού θα ξεκινήσει για τις συμβατές συσκευές από τον Δεκέμβριο.

Το σχόλιο/ απάντηση είχε ως εξής: «Τα Windows 10 είναι διαθέσιμα προς το παρόν σε PCs και tablets, με τα Lumia 950 και Lumia 950 XL θα λανσαριστεί η έκδοση Windows 10 για κινητά, ενώ ευρύτερη διαθεσιμότητα των Windows 10 στις υπόλοιπες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων, θα ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο».

Προφανώς δεν έγινε καμία ανακοίνωση για ακριβές χρονοδιάγραμμα ενώ και το rollout δεν θα αφορά όλες τις συσκευές ταυτόχρονα, καθώς αυτό θα γίνεται σταδιακά.

Μέχρι τώρα η Microsoft έχει εκφράσει την «φιλοδοξία» της ώστε η αναβάθμιση να περιλαμβάνει «την πλειοψηφία των συσκευών Lumia». Ωστόσο, για την επίτευξη της αναβάθμισης απαιτείται αποθηκευτικός χώρος 8GB με αποτέλεσμα ορισμένες συσκευές (όπως το Lumia 530) να μην είναι συμβατές.

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η Microsoft την αναβάθμιση θα πάρουν οι συσκευές Lumia που «τρέχουν» την έκδοση Denim ενώ διευκρινίζεται ότι δεν θα υποστηρίζουν όλες οι συσκευές το πλήρες πακέτο επιμέρους χαρακτηριστικών των Windows 10.

Πηγή: http://www.pestaola.gr/

Φόρτωση ...

Ενημερωτικά δελτία

Έλα στην παρέας μας