Γρήγορη Αγορά

ψώνισε χωρίς εγγραφή

 

Επιστροφές Προϊόντων

εντός 14 ημερών

 

Αντικαταβολή Παραγγελιών

πληρωμή στην παράδοση

 
 

Windows 10: Εγκατεστημένα σε 110 εκατομμύρια συσκευές

Δημοσιεύτηκε: Μαρ 28, 2024


Μπορεί να παρουσιάστηκαν μόλις στις 29 Ιουλίου, αλλά τα Windows 10 έχουν καταφέρει σε αυτό το διάστημα να εγκατασταθούν σε 110 εκατομμύρια υπολογιστές.

Η Microsoft εμφανίζεται εμφανώς ευχαριστημένη για την εμπορική πορεία των Windows 10 στις πρώτες 10 εβδομάδες από την παρουσίασή τους, ενώ τονίζει ότι στο Windows Store έχουν γίνει περίπου 1,25 δισεκατομμύριο επισκέψεις σε αυτό το χρονικό διάστημα. Ο αριθμός των 110 εκατομμυρίων συσκευών, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι υπολογιστές και τα tablets και όχι smartphones είναι ενθαρρυντικός για την περαιτέρω πορεία των Windows 10, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός αυτός ήταν στα 75 εκατομμύρια έναν μήνα πριν.

Σύμφωνα με το ZDNet, η Microsoft επιδιώκει να έχει εγκατεστημένα τα Windows 10 σε περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο συσκευές μέχρι το 2018, χωρίς να σημαίνει ότι ο αριθμός αυτός θα αναφέρεται σε υπολογιστές και tablets, αλλά και σε συσκευές του Internet of Things και smartphones.

Άλλα στοιχεία για το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft που αξίζει να σημειωθούν είναι ότι με τη χρήση του Microsoft Edge έχουν φυλλομετρηθεί 650 δισεκατομμύρια ιστοσελίδες, ενώ το αντίστοιχο των 120 ετών σε διάρκεια gameplay έχει στριμαριστεί ήδη μέσω της λειτουργίας Xbox to Windows 10. Μετά την παρουσίαση νέων mobile συσκευών που υποστηρίζουν τη λειτουργία Windows 10 Continuum οι αριθμοί αυτοί αναμένεται να ανέβουν κατά πολύ.

Πηγή: http://www.pestaola.gr/

Φόρτωση ...

Ενημερωτικά δελτία

Έλα στην παρέας μας