Γρήγορη Αγορά

ψώνισε χωρίς εγγραφή

 

Επιστροφές Προϊόντων

εντός 14 ημερών

 

Αντικαταβολή Παραγγελιών

πληρωμή στην παράδοση

 
 

Εγγύηση προϊόντων

Η Computer-center.gr σας συμβουλεύει και ζητά την προσοχή σας στους Όρους και τις Προϋποθέσεις εγγύησης των κατασκευαστών που επιλέγετε διότι η σωστή εξυπηρέτηση σας μετά από την αγορά του κάθε προϊόντος είναι εξίσου σημαντική που πρέπει να λάβετε στα υπόψη έτσι ώστε να απολαύσετε μια επιτυχημένη αγορά.


Η Computer-center.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Ο κατασκευαστής κάθε προϊόντος το οποίο αγοράζετε ευθύνεται για κάθε ελάττωμά του.


Σε περίπτωση που προκύψει βλάβη στο προϊόν σας εντός της χρονικής περιόδου της εγγύησης που προβλέπει ο κάθε κατασκευαστής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες μιας και οι όροι και οι προϋποθέσεις διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, ώστε να σας κατευθύνουμε και να εξυπηρετηθείτε με τον γρηγορότερο τρόπο.


Τα έξοδα αποστολής από και προς εσάς επιβαρύνουν εσάς εκτός και αν οι όροι της εγγύησης προβλέπουν κάτι διαφορετικό. Συνήθως η αποστολή του προϊόντος πραγματοποιείται απευθείας στο επισκευαστικό κέντρο που καλύπτει την εγγύηση του κατασκευαστή, σε διαφορετική περίπτωση η αποστολή πραγματοποιείται στην έδρα της εταιρίας μας με ΕΛΤΑ γράφοντας (COMPUTER CENTER, Γριζάνο - Τρικάλων Λυκούργου 10, Τ.Κ. 42031, Τηλ. 24330 51537) έτσι ώστε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κατασκευαστή.


Η Computer-center.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τους Όρους, τους χρόνους ανταπόκρισης, τους χρόνους επισκευής ή τις συνθήκες που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί η επισκευή και επιστροφή του προϊόντος σας από κάποιο επισκευαστικό κέντρο που καλύπτει την εγγύηση του κατασκευαστή. Απαραίτητη προϋπόθεση, είτε η αποστολή πραγματοποιείτε στο επισκευαστικό κέντρο του κατασκευαστή είτε στην έδρα της εταιρίας μας είναι το προϊόν να συνοδεύεται από ένα αντίγραφο του παραστατικού αγοράς.


Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασης του με όμοιο καινούργιο ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας και τιμής, με δικά μας έξοδα αποστολής. Διαφορετικά εάν δεν επιθυμείτε αντικατάσταση θα πραγματοποιείται επιστροφή των χρημάτων σας. Αυτό ισχύει μόνο σε εργοστασιακά προβληματικό προϊόν κατά την παραλαβή του (DOA). Η επιστοφή του προϊόντος θα γίνεται αποδεκτή εντός (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτού στον πελάτη.

 
Φόρτωση ...

Ενημερωτικά δελτία

Έλα στην παρέας μας