Γρήγορη Αγορά

ψώνισε χωρίς εγγραφή

 

Επιστροφές Προϊόντων

εντός 14 ημερών

 

Αντικαταβολή Παραγγελιών

πληρωμή στην παράδοση

 
 
 

Ιαν 25, 2016: Νέα υβριδική πλατφόρμα από τον ΟΤΕ TV

Τη νέα υβριδική τηλεοπτική πλατφόρμα φέρνει ο ΟΤΕ TV, προσφέροντας στους συνδρομητές του συνδυαστικά τα οφέλη από την δορυφορική και την IPTV υπηρεσία, όπως η διαδραστικότητα και η προσωποποιημένη τηλεθέαση.
Πληρές άρθρο

Ιουν 15, 2015: Ποιες είναι οι απειλές που οδηγούν στη μεγαλύτερη απώλεια δεδομένων

Σύμφωνα με την έρευνα «Global Corporate IT Security Risks 2014», το 21% του συνόλου των Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων έχει χάσει ευαίσθητα επιχειρηματικά δεδομένα λόγω «εσωτερικών απειλών» μέσα στους τελευταίους 12 μήνες.
Πληρές άρθρο

Ιουν 14, 2015: H NASA θα εξερευνήσει την… Ευρώπη

Μία ευτυχής συνέπεια της αυξημένης χρηματοδότησης που έλαβε η NASA από την αμερικανική κυβέρνηση είναι το γεγονός ότι θα προχωρήσει η εξερεύνηση ενός φεγγαριού του Δία.
Πληρές άρθρο

Ιουν 13, 2015: Τι νέο μας φέρνει το Android M

Για πολλούς αναλυτές, το Android M είναι μιας μικρής έκτασης αναβάθμιση του λειτουργικού της Google, αλλά δείχνει ποιο θα είναι το μέλλον του Android οικοσυστήματος.
Πληρές άρθρο

Ιουν 9, 2015: Apple Music: Η νέα μουσική συνδρομητική υπηρεσία της Apple. Ένα ολοκληρωμένο μουσικό οικοσύστημα.

Το Apple Music ανακοινώθηκε λοιπόν με κάθε επισημότητα κλέβοντας την παράσταση και βάζοντας τέλος στις σκέψεις του κάθε δύσπιστου χρήστη περί μίας ακόμη μουσικής υπηρεσίας όπως όλες οι άλλες.
Πληρές άρθρο

Ιουν 8, 2013: Τριπλασιάστηκαν οι πωλήσεις από διαφημίσεις στο YouTube μετά την κυκλοφορία της εφαρμογής στο iOS

Δημοσίευμα του Bloomberg αποκαλύπτει ότι οι πωλήσεις mobile διαφημίσεων στο YouTube έχουν τριπλασιαστεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών κυρίως εξαιτίας της απόφασης της Apple να αφαιρέσει την εφαρμογή YouTube.app από το iOS 6.
Πληρές άρθρο
Φόρτωση ...

Ενημερωτικά δελτία

Έλα στην παρέας μας