Γρήγορη Αγορά

ψώνισε χωρίς εγγραφή

 

Επιστροφές Προϊόντων

εντός 14 ημερών

 

Αντικαταβολή Παραγγελιών

πληρωμή στην παράδοση

 
 
LG TV 42LY330C, LCD TFT IPS LED, 42"

LG TV 42LY330C, LCD TFT IPS LED, 42"

 
 

Facebook Twitter Google+

 

Κωδικός προϊόντος: 402439

473.00

Περιορισμένο

LED


Ο λαμπερός οπίσθιος φωτισμός LED προσφέρει κρυστάλλινες εικόνες, αληθινό μαύρο, και τα πιο ζωντανά χρώματα σε μια λεπτή οθόνη.


IPS


Η τεχνολογία LG Super IPS (Super In Plane Switching) είναι μία αποκλειστικότητα της οθόνης LG. Η μοναδική αυτή τεχνική βοηθά στον καλύτερο έλεγχο των υγρών κρυστάλλων, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε από κάθε γωνία.


Ξενοδοχειακό Μενού


Το Ξενοδοχειακό Μενού περιέχει ρυθμίσεις όπως το κλείδωμα του μενού προγραμματισμού ρυθμίσεων των καναλιών, καθορισμός ανώτατου ορίου εντάσεως ήχου και ενεργοποίηση της τηλεόρασης σε συγκεκριμένο κανάλι.

EXTERNAL SPEAKER OUT

Με την προσθήκη επιπλέον εξωτερικών ηχείων, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν κρυστάλλινο ήχο και να ελένξουν την ένταση της τηλεόρασης ακόμα και από διαφορετικό χώρο (π.χ. μπάνιο).

IR OUT

Μεταφορά εισερχόμενου σήματος μέσω της συσκευής σε συγκεκριμένη έξοδο για εύκολη σύνδεση σε set top box (Pay TV).

MULTI IR

Μπορείτε να χειριστείτε την TV σας αποκλειστικά με το τηλεχειριστήριο Πολλαπλών Κωδικών (Multi IR) της LG. Αυτή η δυνατότητα είναι χρήσιμη για τις περιπτώσεις που έχουν εγκατασταθεί στον ίδιο χώρο πολλές τηλεοράσεις, όπως σε νοσοκομεία, γηροκομεία, ιδιωτικές κλινικές και σουίτες ξενοδοχείων.

RS232C Control

Με τη χρήση του πρωτοκόλλου RS232C, μπορείτε απομακρυσμένα να διαχειρίζεστε ταυτόχρονα τον ήχο και την ισχύ πολλαπλών τηλεοράσεων.


USB ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ

H συμβατότητα USB προσφέρει ταχύτερη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη πολυμέσων όπως μουσική, φωτογραφίες, βίντεο κ.α.

ONE CHANNEL MAP

Δε χρειάζεται πια να ασχοληθείτε με τη διαχείριση της λίστας καναλιών είτε για την ψηφιακή TV (DVB-T, DVB-C) είτε για την αναλογική ή το ραδιόφωνο. Η ενιαία απεικόνιση καναλιών, επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργαστούν το κανάλι της επιλογής τους ανεξάρτητα από τον τύπο μετάδοσης.

LOCK MODE

Η λειτουργία Lock Mode μπορεί να μπλοκάρει εξωτερικά σήματα (EPG, Teletext, USB) για μη επιτρεπτή επικοινωνία σε περιοχές με ανάλογες ανάγκες.


Απλό τηλεχειριστήριο (LCA-RCU01)

Το απλό τηλεχειριστήριο των LG επαγγελματικών τηλεοράσεων καθιστά τον έλεγχο πολλαπλών λειτουργιών των τηλεοράσεων ευκολότερο από ποτέ.

ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Οι λειτουργίες Local Dimming και Smart Energy Saving εγγυώνται τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τις συμβατικές οθόνες LED οπίσθιου φωτισμού. Επιπλέον, οι σειρές LED ανταποκρίνονται στους κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος διαθέτοντας πιστοποιήσεις ERP και Energy Star, ενώ παράλληλα αποκλείουν τη χρήση βλαβερών υλικών και μειώνουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΜΕΣΩ USB

Η συνηθισμένη συσκευή USB είναι ιδανική για κλωνοποίηση όλων των ρυθμίσεων στις τηλεοράσεις του ξενοδοχείου εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα. Η λειτουργία κλωνοποίησης ρυθμίσεων μέσω USB σας επιτρέπει απλώς να αντιγράφετε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης σε όλες τις τηλεοράσεις χρησιμοποιώντας ένα απλό USB stick. Πρόκειται για μια διαδικασία που είναι πλήρως αυτοματοποιημένη κι επιτρέπει την εξοικονόμηση πολύ χρόνου καθώς δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε κάθε τηλεόραση χωριστά.

MHL

Οι ξενοδόχοι μπορούν να προσφέρουν ακόμη πιο υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες τους, εξασφαλίζοντας για αυτούς μία μοναδική εμπειρία θέασης και διασκέδασης.

- Κοινή χρήση περιεχομένων μέσω MHL
- Τεχνολογική υπερχή
- Επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαμβάνουν περιεχόμενο από τα κινητά τους τηλέφωνα στην τηλεόραση του δωματίου τους.
- Συμβατότητα με πολλές κινητές συσκευές διαφόρων κατασκευαστών.

Όχι
TV
Μάυρο
LG
42LY330C
Α
42"
LED
Full HD
42" Wide (16:9), IPS Panel, Direct LED TV, με ανάλυση 1920 x 1080 pixel
50 Hz
300 cd/m2
5.000.000:1
5 ms
178 / 178 (Οριζόντια / Κάθετη)
DTV tuner. DVB-T/C MPEG4
USB Media Player Video, Photos, Music
40 x 40 cm
Infinite Sound, Clear Voice
Όχι
Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 2 x 5W
RF In, AV in (Composite), IR Out, Component In, 15pin D-Sub VGA, RS 232 (D-SUB 9PIN), HDMI In, MHL, SCART, CI Slot, Ext. Speaker Out, Headphone out, SPDIF Out Optical, USB2.0(2)
Hotel Menu, Welcome Screen, USB Cloning, Multi IR Code, RJP compatibility, PDM, Τriple XD Engine, 24p Real Cinema, Eye Care, Auto Off, Video Mute,Smoovie compatibility, HDMI-CEC, HTNG-CEC 1,3, Lock Mode, One Channel Map, Kenshington Lock, Remote Diagnos
96.1 x 61 x 21.8 cm
96.1 x 56.7 x 55.5 cm
9.50 kg
2 Χρόνια

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ
LG MONITOR TV 22MT44DP-PZ, LCD TFT IPS, LED Full HD, 21.5"

LG MONITOR TV 22MT44DP-PZ, LCD TFT IPS, LE...

176.00

 

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Hitachi 55HBW62/SS, 55" LED Full HD

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Hitachi 55HBW62/SS, 55" LED Full HD

549.00

 

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Hitachi 32HBC01B/SS, 32" LED HD

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Hitachi 32HBC01B/SS, 32" LED HD

240.00

 

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ MLS SUPERSMART TV 49" FULL HD

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ MLS SUPERSMART TV 49" FULL HD

1,199.20

 

Φόρτωση ...

Ενημερωτικά δελτία

Έλα στην παρέας μας