Γρήγορη Αγορά

ψώνισε χωρίς εγγραφή

 

Επιστροφές Προϊόντων

εντός 14 ημερών

 

Αντικαταβολή Παραγγελιών

πληρωμή στην παράδοση

 
 

Ασφάλεια συναλλαγών

Κατά τη δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχουμε προβλέψει ώστε να διασφαλίσουμε την διαδικασία των συναλλαγών και την προστασία προσωπικών σας δεδομένων. Με σιγουριά σας εγγυόμαστε πως όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιείτε μέσω της ιστοσελίδας μας (www.computer-center.gr) είναι ασφαλείς.


Στην Computer-center.gr χρησιμοποιούμε το ασφαλές πρωτόκολλο επικοινωνίας SSL (Secure Socket Layer) στον διακομιστή των ιστοσελίδων μας. Με αυτό τον τρόπο σας διασφαλίζουμε πως όταν χρησιμοποιείτε σελίδες που εισάγετε προσωπικά δεδομένα (Όνομα, Τηλέφωνο, Διεύθυνση, κτλ.) τα δεδομένα κρυπτογραφούνται πριν αποσταλούν, καθιστώντας αδύνατη την υποκλοπή πληροφοριών από οποιονδήποτε επιχειρήσει να αποκτήσει πρόσβαση στις πληροφορίες σας.

 

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι:

Το e-mail (username) και ο προσωπικό σου κωδικός ασφαλείας (password).

Οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείς, σου παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σου στοιχεία. Μπορείς να αλλάξεις τους κωδικούς αυτούς όποτε και όσο συχνά επιθυμείς.


Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σου είσαι εσύ μέσω των κωδικών και αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση της μυστικότητας και της απόκρυψής τους από τρίτα πρόσωπα.


Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής των κωδικών πρέπει να μας ειδιποιήσετε αμέσως αλλιώς η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.


Η Computer-center.gr σας συνιστά για λόγους ασφαλείας να αλλάζετε τους κωδικούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ακόμα σας συμβουλεύει να χρησιμοποιείτε έναν δύσκολο κωδικό, όπως ένα συνδυασμό γραμμάτων, αριθμών και ειδικών χαρακτήρων.


Παρά το γεγονός ότι έχουμε υλοποιήσει την ιστοσελίδα μας ώστε να σας διασφαλίζει από απόπειρες υποκλοπής των προσωπικών σας δεδομένων και των στοιχείων του λογαριασμού σας, κάνουμε επιπλέον διασταύρωση των στοιχείων σας για να εντοπίζουμε και να σταματάμε πιθανές απόπειρες ηλεκτρονικής εξαπάτησης. Σε αυτό το πλαίσιο επικοινωνούμε μαζί σας για να εξακριβώσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και τις αγορές που κάνετε μέσω της ιστοσελίδας μας.

 
Φόρτωση ...

Ενημερωτικά δελτία

Έλα στην παρέας μας