Γρήγορη Αγορά

ψώνισε χωρίς εγγραφή

 

Επιστροφές Προϊόντων

εντός 14 ημερών

 

Αντικαταβολή Παραγγελιών

πληρωμή στην παράδοση

 
 

Διόρθωση κενού ασφαλείας στα Samsung Galaxy

Δημοσιεύτηκε: Απρ 26, 2024


Η Samsung δεσμεύεται να διορθώσει το κενό ασφαλείας που έχει προκύψει στα Galaxy smartphones, αναφορικά με την αναβάθμιση του πληκτρολογίου. 

Σύμφωνα με το Slashgear, όσα Samsung Galaxy smartphones είναι ενεργοποιημένα στο KNOX θα αποκτήσουν ένα διορθωτικό patch για να σταματήσουν να είναι εκτεθειμένα σε απειλές. Παράλληλα, η Samsung ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία και συνεργασία με ανεξάρτητους developers εφαρμογών πληκτρολογίου, όπως είναι η Swiftkey, προκειμένου να μην επαναληφθεί στο μέλλον η εμφάνιση παρόμοιων κενών ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Swiftkey είναι το προεγκατεστημένο πληκτρολόγιο σε πολλές συσκευές της Samsung, ακόμα και σε επιφανείς εκπροσώπους της οικογένειας Galaxy, όπως είναι το Samsung Galaxy S6. Η εταιρεία mobile security NowSecure είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους που προκύπτουν για περισσότερους από 600 εκατομμύρια κατόχους συσκευών Galaxy Smartphones από την διαδικασία αναβάθμισης του πακέτου γλωσσών του πληκτρολογίου, η οποία γίνεται χωρίς κρυπτογράφηση και ενδέχεται να επιτρέψει σε εισαγωγή κακόβουλου κώδικα στις συσκευές αυτές.

Όσοι έχουν ενεργοποιημένο το KNOX, θα πρέπει είτε να κάνουν χειροκίνητη αναζήτηση για updates, είτε να επιλέξουν τον αυτόματο έλεγχο των ενημερώσεων. Η Samsung, πάντως, δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι το κενό ασφαλείας αυτό θα πρέπει να διορθωθεί απόλυτα. Η Swiftkey από την μεριά της δηλώνει ότι το πρόβλημα δεν είναι στην εφαρμογή της, αλλά στο smartphone.

Πηγή: http://www.pestaola.gr/

Φόρτωση ...

Ενημερωτικά δελτία

Έλα στην παρέας μας